09 Oktober 2022

09.30u -
13.00u

Bokes, bubbels en babbels: Klimaatverdriet

Heempark , Hoogzij 7, 3600 Genk

Ik doe mee!

Heb jij ook soms last van klimaatverdriet: een gevoel van somberte dat je overvalt als je nadenkt over de toestand van onze wereld en het klimaat?

Daar wil parlementslid Barbara Creemers samen met jullie bij stilstaan tijdens de eerste 'Bokes, bubbels en babbels', een activiteit waarin we bij een zondags ontbijt een actueel thema verkennen.  Een inleiding op 'klimaatverdriet' krijgen we van Jan Mertens, beleidsmedewerker voor de Federale Raad voor Duurzame ontwikkeling, opinieschrijver bij onder andere MO Magazine en Knack en actief als denktank bij Oikos. Daarna openen we het gesprek en wisselen we ideeën over klimaatverdriet.

Tijdens het gesprek voorziet Barbara jullie ook van (h)eerlijke 'bokes' en 'bubbels'.

De start is voorzien om 9.30u. We ronden af tegen 12u.

Interesse om gratis deel te nemen aan deze eerste 'Bokes, bubbels en babbels'? Schrijf je dan hieronder in voor 7 oktober! Er is plaats voor 30 deelnemers dus wees er snel bij!

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.