28 November 2020

10.00u -
13.00u

Algemene ledenvergadering 2020

Zoom ,

Ik doe mee!

Op zaterdag 28 november 2020 organiseert Groen Limburg een Algemene Ledenvergadering. Omwille van de huidige covid19-maatregelen zal deze vergadering doorgaan via videoconferentie. Tijdens deze vergadering verkiezen we ook opvolgers voor de Politieke Raad voor de provincie Limburg.

📅 Zaterdag 28 november van 10 tot ongeveer 13 uur (inloggen kan vanaf 09u30)

📍 Videoconferentie via Zoom, de link wordt de dag voordien opgestuurd. Graag op voorhand inschrijven.

👥 Toegang voor leden met een geldig lidmaatschap. Je moet minstens drie maanden lid zijn om mee te mogen stemmen.

⚠️ Om 10u start de zoom-sessie. Inloggen kan vanaf 9u30 om eventuele inlog-problemen te kunnen verhelpen. De vergadering behandelt ook de verkiezing van de penningmeester en van de opvolgers van de PoRa. Degenen die aanwezig zijn wanneer de eerste kandidaat zich voorstelt, hebben stemrecht.

📗 Op de agenda staat:  

  • Deelname aan de federale regering: toelichten en vragen, in aanwezigheid van ministers Petra De Sutter en Tinne Van der Straeten
  • Goedkeuring huishoudelijk reglement en congresreglement
  • Verkiezing penningmeester Groen Limburg
  • Verkiezing van de opvolgers van de PoRa voor de provincie Limburg
  • Werkgroepen Mobiliteit, Armoede, Natuur-Bos-RO

De gedetailleerde agenda van de vergadering is terug te vinden op Wiki.

🗳️ Wat verkiezen we?

  • Penningmeester van Groen Limburg. Enkele maanden geleden deden we een oproep voor kandidaten. Daarop reageerde 1 persoon: Daniël Balcer. Zijn kandidatuur kan je terugvinden op Wiki
  • Opvolgers voor de PoRa. Het indienen van de kandidaturen wordt afgesloten op dinsdag 24/11, middernacht. In de functieprofielen voor opvolger van de politieke raad (pdf) lees je wat we precies verwachten. Jezelf kandidaat stellen of iemand anders kandidaat stellen voor de functie kan via een mail naar de voorzitters via deze link. In de herinneringsmail van woensdag 18/11 zullen de kandidaten voorgesteld worden.
  • In het congresreglement (pdf) lees je in detail hoe de verkiezing verloopt.
Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.